ADVOKAT MNA - PARTNER

PÅL S. JENSEN

Pål er partner i Zenit advokater med lang erfaring innen tvisteløsning og har ført flere store saker for retten. Har du en sak du ønsker skal avgjøres utenfor de alminnelige domstolene for en raskere og mer diskret avklaring, tar han oppdrag som voldgiftsdommer. Pål ble først utdannet politimann i 1989 og har hatt mange roller siden den gang. Han var vitenskapelig assistent for Nordisk Institutt for Sjørett under advokatstudiene i 1997-98 før han fikk jobb som advokatfullmektig hos Thommesen i 1999 og dommerfullmektig i 2000-02. Pål ble deretter advokat og partner hos advokatfirmaet Tenden i 2002-08 før han startet Steenstrup Stordranges avdeling i Tønsberg i 2009. Han var leder for dette kontoret fram til han begynte i selskapet sammen med Knut og Daniel i 2014.

Når Pål ikke jobber så har han ingen problemer med å fylle tiden sin sammen med familien. Denne aktive karen finner du både på jakt i skogen med hunden Zera, dykkende under vann, i fjellsiden dinglende i klatreutstyret eller over skyene i et småfly.

Pål er en av dem som kan mye om mye. Hans kunnskap og analytiske evner kommer alltid klientene til gode, og de får alltid reine ord for penga. Han er tøff når det trengs og alltid engasjert på klientenes vegne. Du kan stole på at råd og veiledning fra Pål alltid er veloverveide i henhold til saken din

Kollega, Beate Skau