VI ER OPPDATERT

Handel og industri

Det blir stadig mer spennende, men også mer komplisert å drive innenfor handel og industri. I takt med globaliseringen åpner det seg muligheter for å kjøpe og selge på tvers av landegrenser, men med dette følger også økte krav til juridiske avtaler. I tillegg kommer ofte komplisert rammelovgivning. Enten det dreier seg om innkjøp, distribusjon, salg eller markedsføring så kan våre advokater bistå, både nasjonalt og mot utlandet.

Bedriftens viktigste ressurs

I en ny og kunnskapsbasert hverdag er de ansatte mer enn noensinne bedriftens viktigste ressurs. Våre advokater sørger for at det juridiske rammeverket er tilpasset virksomhetens behov, og bistår i alle faser av et arbeidsforhold. Fra en god arbeidsavtale ved ansettelsen til å få avsluttet et arbeidsforhold på en god måte når det viser seg nødvendig.

Spisskompetanse på tvisteløsning

Vi dekker med våre fagområder bedriftens løpende juridiske behov, og legger vår yrkesstolthet i å kjenne din bransje og din virksomhet. Skulle det oppstå det konflikter med leverandører, kunder eller ansatte, har vi advokater med spisskompetanse på tvisteløsning, i og utenfor rettsapparatet.

Våre advokater hjelper deg med:

Trenger du å snakke med en advokat om din virksomhet?
Ring oss på 33 31 67 68 eller fyll ut kontaktskjemaet.
Vi kommer tilbake til deg innen 24 timer.

 

"Vi dekker med våre fagområder bedriftens løpende juridiske behov, og legger vår yrkesstolthet i å kjenne din bransje og din virksomhet."