VELKOMMEN TIL

Zenit advokater


Zenit advokater i Tønsberg

Zenit advokater skal være det naturlige lokale førstevalget innenfor våre spesialfelt. Vi blir også sett på som en attraktiv samarbeidspartner for klienter utenfor vår region, som følge av vår tette oppfølging, spisskompetanse og fremoverlente holdning. Vi strekker oss langt for våre klienter!

Spesialister

Zenit advokater er spesialister på tvisteløsning. Med oss i front kan du være trygg på at din side av saken blir presentert på en god måte, og vi er alltid opptatt av verdiskaping for klienten. Vi har lang erfaring innenfor våre fagområder. Dersom vi ikke lykkes med å finne en god løsning utenfor rettsapparatet, så har vi ført et tresifret antall slike saker for domstolene, og vil sørge for at saken din blir lagt frem med engasjement og faglig dyktighet. Vi tar også oppdrag som voldgiftsdommere.

Tett på

Vi legger vekt på å kjenne våre klienter og deres virksomhet, enten de holder til i Vestfold eller andre steder i innland og utland. Ny teknologi gjør det enkelt å dele informasjon og avholde møter uten fysiske begrensninger. Samtidig besøker vi også gjerne våre klienter der de er.

Hvor finner du Zenit advokater

Vi holder til på Kaldnes Brygge med enkel kommunikasjon med bil via kanalbroen eller til fots over gangbroen fra Tønsberg brygge. Adresse: Rambergveien 25, 3115 Tønsberg.

Kontakt oss

Du kan kontakte oss på vårt kontaktskjema eller ring direkte 33 31 67 68.


Zenit advokater – lytter og løser!

 

"Med oss i front kan du være trygg på at din side av saken blir presentert på en god måte, og vi er alltid opptatt av verdiskaping for klienten."